De ce ar trebui să includem caisele în meniu?
Sunt bogate în vitamine şi minerale, cu multe beneficii pentru sănătate.

Articol editat de Bianca Câmpeanu, 16 iulie 2025, 12:00
Consumul de caise poate avea numeroase efecte pozitive asupra sănătăţii.
Aceste fructe zemoase sunt bogate în vitamine şi minerale care susţin buna funcţionare a organismului.
Caisele sunt o sursă de vitamina C, care sprijină sistemul imunitar şi ajută la combaterea infecţiilor. În plus, conţin vitamina A, importantă pentru sănătatea pielii şi vederii.
Caisele sunt, de asemenea, bogate în fibre, care contribuie la îmbunătăţirea digestiei şi la menţinerea unei greutăţi sănătoase.
Aceste fructe parfumate conţin şi antioxidanţi, care ajută la protejarea împotriva diverselor boli. Pentru a ne îmbunătăţi starea de sănătate, nu trebuie să uităm să includem caisele în meniu. (www.dariknews.bg)
RADOR RADIO ROMÂNIA
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, X și instagram.