Micul dejun perfect – omleta bunicii
Produse necesare: şase ouă, o roșie, 30 grame cârnați, un praf de piper negru, sare, o lingură de unt.
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 15 aprilie 2023, 12:00
Produse necesare: şase ouă, o roșie, 30 grame cârnați, un praf de piper negru, sare, o lingură de unt.
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 15 aprilie 2023, 12:00
Produse necesare: şase ouă, o roșie, 30 grame cârnați, un praf de piper negru, sare, o lingură de unt.
Mod de preparare: Primul pas al rețetei omletei perfecte este să bateți ouăle (6 bucăți) împreună cu puțină sare și piper – un praf sau după gust. Amestecul este împărțit în două părți egale. Prima parte a amestecului se toarnă într-o tigaie încălzită, unsă cu puțin ulei, iar pe omleta rezultată se așează felii subțiri de cârnați și roșii proaspete. Omleta nu se întoarce, se lasă să se prăjească bine, apoi se împătură în patru și se servește fierbinte. Restul omletei se prepară în același mod. Puteți pune și puțină brânză sau cașcaval dacă doriți. Poftă bună!
RADOR
Foto: Ruslan Khmelevsky/Pexels
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.