Alimente populare care provoacă dezvoltarea cancerului
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 7 iulie 2022, 12:00
Studiile arată că anumite alimente pot provoca inflamații în organism și pot crește riscul de a dezvolta cancer. Profesorul David Zaridze explică că destul de des, motivul dezvoltării bolilor oncologice se datorează stilului de viață greșit, lipsei de activitate fizică, de odihnă, obiceiurilor proaste, condițiilor proaste de mediu. În plus, Zaridze indică, de asemenea, alimente populare care provoacă dezvoltarea cancerului.
Ce alimente provoacă dezvoltarea cancerului
Nu este întâmplător faptul că produsele din carne procesată au fost recunoscute ca fiind cancerigene. Acestea includ cârnați, șuncă, salamuri. Nu este vorba despre a nu ne atinge aceste alimente, dar cu siguranță, nu ar trebui să fie mâncarea noastră de fiecare zi, spune profesorul.
El subliniază, de asemenea, ce ar trebui să cuprindă alimentația celor care nu vor să facă cancer și ne sfătuiește să facem mai multe exerciții fizice.
Ar trebui să mâncăm mai multe legume și fructe. Acestea reduc chiar riscul de cancer. Dieta ar trebui să fie variată, concentrați-vă doar pe alimente vegetale, pește, păsări de curte, spune el. (www.24chasa.bg)
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.