Ascultă Radio România Cluj Live

condiment.

De ce turmericul este bun pentru sănătatea noastră
Diverse 4 mai 2023

De ce turmericul este bun pentru sănătatea noastră

Turmericul a fost folosit în India de mii de ani ca și condiment și ca plantă medicinală. Ingredientul activ al acestuia este curcumina, care...

De ce turmericul este bun pentru sănătatea noastră
Cel mai util condiment pentru diabet – scade glicemia cu 30%
Diverse 11 martie 2023

Cel mai util condiment pentru diabet – scade glicemia cu 30%

Diabetul de tip 2 este o boală cronică în care nivelul zahărului din sânge poate crește la niveluri periculos de ridicate. Este rezultatul...

Cel mai util condiment pentru diabet – scade glicemia cu 30%
Piperul negru în bucătărie
Diverse 12 iunie 2022

Piperul negru în bucătărie

Pentru mulţi bucătari şi gospodine, piperul negru este o necesitate pentru orice fel de mâncare. Acest condiment face mâncarea diferită,...

Piperul negru în bucătărie
Pătrunjelul, planta cu proprietăţi vindecătoare
Diverse 5 septembrie 2020

Pătrunjelul, planta cu proprietăţi vindecătoare

Obişnuim să folosim pătrunjelul ca şi condiment pentru diferite feluri de mâncare, însă proprietăţile sale benefice nu se reduc doar la...

Pătrunjelul, planta cu proprietăţi vindecătoare
Nucșoara și beneficiile ei uluitoare
Diverse 10 ianuarie 2020

Nucșoara și beneficiile ei uluitoare

Nucşoara nu este doar un condiment folosit la gătit, ci poate avea beneficii multiple asupra sănătăţii, în principal datorită conţinutului...

Nucșoara și beneficiile ei uluitoare
Curiozităţi despre şofran
Nutriţie 25 iunie 2017

Curiozităţi despre şofran

Şofranul este cel mai scump condiment din lume, pe care unii bucătari îl califică drept cel mai apreciat din industria culinară. Această...

Curiozităţi despre şofran
Proprietățile miraculoase ale feniculului
Nutriţie 24 august 2015

Proprietățile miraculoase ale feniculului

Feniculul, planta magică, vindecătoare, cu gust dulce, înrudită cu pătrunjelul, morcovul și mărarul, este folosită ca ingredient în rețete...

Proprietățile miraculoase ale feniculului
Efectul curcumei
Nutriţie 24 ianuarie 2015

Efectul curcumei

O mirodenie frecvent folosită în bucătăria indiană, curcuma, are efecte neobişnuite asupra creierului, au descoperit...

Efectul curcumei
De ce nu ies bine legumele la cuptor?
Poftă Bună 30 noiembrie 2014

De ce nu ies bine legumele la cuptor?

Lucruri de care trebuie să ţii cont dacă vrei să nu te alegi cu legume crude, arse sau fără gust! Ce greşeli să nu faci: 1. Nu le tai...

De ce nu ies bine legumele la cuptor?