Lactatele sunt alimente cu valoare biologică ridicată, fiind deosebit de importante pentru hrana omului. Ele sunt surse bogate de proteine,...
Datorită conţinutului său de vitamine, minerale, proteine și carbohidrați și fără niciun fel de grăsime, ştevia este alături de spanac şi...
Ciuboţica-cucului este o plantă ce poate fi găsită în această perioadă prin păşuni, fâneţe, în zonele de deal şi de munte. Florile ei...
În loc de calciu, se recomandă fulgii de ovăz. Chiar dacă suplimentul de la farmacie conţine toate mineralele de care oasele au nevoie în...
Sparanghelul, o legumă mai puţin cunoscută şi consumată la noi în ţară, dar adorată în alte părţi, are un gust fantastic şi efecte...
Preparat specific bucătăriei româneşti, borşul de putină este un remediu terapeutic extraordinar pentru o serie de afecţiuni la care...
Cercetătorii ruşi de la Institutul în domeniul industriei piscicole si oceanografiei din Rusia -VNIRO- au inventat nişte chipsuri din peşte...