Ascultă Radio România Cluj Live

Startul UNTOLD 2017 s-a dat joi, la ora 12:00

200 de artiști vor concerta și mixa din 3 și până în 6 august pe 10 scene cu o suprafață totală de peste 230.000 de metri pătrați.

Startul UNTOLD 2017 s-a dat joi, la ora 12:00

Articol editat de Alina Vingan, 3 august 2017, 12:00 / actualizat: 4 august 2017, 11:42

Scena principală, DRAGON’S NEST este și în acest an cea mai mare scenă a unei producții din România. Dimensiunile sunt impresionante: 100 de metri lățime și peste 35 de metri înălțime.

Toate cele 10 scene din festival au câte o poveste și un design deosebit la care au lucrat zeci de arhitecți, ingineri, ilustratori și sute de oameni din echipele tehnice, care au ajutat la montarea lor.

Sunt și zone de relaxare, ca de fiecare dată. La Foișorul din Parcul Central ne putem costuma în regi, regine, zeițe și zei. La Fantasy Corner puteți să vă aplicați tatuaje henna sau glow in the dark sau vă puteți achiziționa accesorii tematice UNTOLD 2017.

La fel ca la Electric Castle, la Untold, anul acesta aveți la dispoziție, ca variantă de distracție, DRAGON’ S EYE (ochiul dragonului), o roată de observație de peste 40 de metri.


UNTOLD înseamnă muzică multă. Astăzi headlineri la Main Stage, scena principală, numită și cuibul dragonului, sunt: Axwell Ingrosso, Hardwell și GTA. Tot la scena principală concertează de la ora 17:00, Manuel Riva, de la 18:00, Redfoo, Charli XCX, de la 19,30 urmat de MO, Dannic și Dillon Francis. După ora 12, pe Scena Galaxy (în Sala Polivalentă) urcă Sven Vath, Ilario Alicante și Dubfire, pe Day Dreaming, în Parcul Central-Culoe de Song, Black Coffee și Danaga, La Scena Forest, tot în Parcul Central, momentul de după ora 12 aparține Asian Dub Foundation, iar pe Scena Alchemy între Cluj Arena și Sala Polivalentă, concertează Borgore și Black Sun Empire.
Aplicația UNTOLD, aceeași ca anul trecut, însă actualizată, semnalează orele de concert pentru artiștii pe care i-a notat ca favoriți, fiecare utilizator.

Colegul nostru Angel Rusu, nume de scenă Blanilla, va mixa duminică, în ultima zi de festival, la ora 23:00, pe Scena Element, în Parcul Central. Până atunci mai sunt foarte mulți artiști în festival.

Fiecare artist este însoțit de un înger fată sau băiat, volunari la Untold. Ei au rolul de a îndruma trupa sau artistul, spre secenă, în apropierea orei concertului și de a-i fi alături în caz de nevoie.

Pentru toți participanții la festival, accesul se face doar prin Parcul Central, pe la jumătate, din direcția Operei Maghiare. Fiecare brățară este scanată de persoanele aflate la punctele de control. Bagajul pe care festivalierul UNTOLD îl poate avea asupra lui nu trebuie să depășească dimensiunile unui ghiozdan mic de mărimea unei coli A4.
Referitor la obiectele cu care se poate face accesul consultați site-ul UNTOLD.com

SIGURANȚĂ

Pe lângă cei peste 1200 de jandarmi, poliţişti, pompieri, medici şi piloţi ai Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca care vor acţiona în sistem integrat pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în festival, peste 650 de agenți de securitate privați vor asigura suplimentar paza pe durata celor 4 zile.

COMFORT

În festival vor exista 8 puncte de prim ajutor unde participanții au la dispoziție gratuit, apă potabilă, iar toate cișmelele cu apă din Parcul Central vor fi funcționale.
În perimetrul festivalului vor exista peste 400 de metri liniari de baruri cu peste 60 de tone de gheață.
Cu brățara de festival se asigură și accesul și plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brățara de festival (cu cip integrat) se pot achiziționa produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brățara poate fi încărcată la unul din cele 70 de puncte de încărcare (Cash Point) din cadrul UNTOLD.

Festivalierii își vor putea retrage banii nefolosiți, de pe brățară, doar până pe 7 august 2017, ora 10.00 a.m, de la punctele Cash Point din festival.

 

Alina Nechita

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.

Zilele Horticulturii Clujene
De prin Cluj marți, 14 mai 2024, 15:10

Zilele Horticulturii Clujene

Cea de-a treia ediție a Zilelor Horticulturii Clujene va avea loc în campusul USAMV Cluj-Napoca, în perioada 17-19 mai.   În cadrul...

Zilele Horticulturii Clujene
ISU Cluj vrea să înființeze mai multe unități în localități limitrofe | VIDEO
De prin Cluj marți, 14 mai 2024, 13:45

ISU Cluj vrea să înființeze mai multe unități în localități limitrofe | VIDEO

ISU Cluj va înființa mai multe puncte de intervenție în localități limitrofe municipiului Cluj-Napoca, de unde pompierii și ambulanțele SMURD...

ISU Cluj vrea să înființeze mai multe unități în localități limitrofe | VIDEO
O tonă de haine și fapte bune | FOTO
De prin Cluj marți, 14 mai 2024, 13:20

O tonă de haine și fapte bune | FOTO

O tonă de haine și-a propus proiectul Reclothing să strângă și la această nouă ediție. E vorba de haine purtate, dar aflate în stare bună...

O tonă de haine și fapte bune | FOTO
Marșul pentru Hoia!
De prin Cluj vineri, 10 mai 2024, 15:04

Marșul pentru Hoia!

Comunitatea Declic organizează sâmbătă, 11 mai, de la ora 10, Marșul pentru Hoia.   Declic se opune traficului motorizat prin pădurea...

Marșul pentru Hoia!
De prin Cluj vineri, 10 mai 2024, 13:48

Artă, distracție și povești la Art and Fun Days

Urbannect organizează în 11 și 12 mai la Cluj prima etapă a proiectului Orașul Acasă 2024, care regândește rolul spațiului public în viața...

Artă, distracție și povești la Art and Fun Days
De prin Cluj joi, 9 mai 2024, 16:15

Încă un festival de văzut la Cluj-Napoca!

O primă ediție a Festivalului Creației și Artelor va avea loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” – secția în aer liber a...

Încă un festival de văzut la Cluj-Napoca!
De prin Cluj joi, 9 mai 2024, 15:16

A paisprezecea oară, Miraje la Cluj

A 14-a ediţie a festivalului Miraje, organizat de Liceul pentru Deficienţi de Vedere, începe în Cluj-Napoca marţi, 14 mai. Mirajele revin cu...

A paisprezecea oară, Miraje la Cluj
De prin Cluj miercuri, 8 mai 2024, 18:39

Rezerviștii clujeni boicotează evenimentele militare de Ziua Victoriei

Cadrele în rezervă și în retragere boicotează manifestările de la Cluj-Napoca dedicate Zilei Victoriei.   Decizia a fost luată în semn...

Rezerviștii clujeni boicotează evenimentele militare de Ziua Victoriei