Ascultă Radio România Cluj Live

Muşchi de porc la cuptor cu legume

Muşchi de porc la cuptor cu legume

muschi de porc la cuptor
Foto: muschi de porc la cuptor

Articol editat de , 16 decembrie 2014, 10:00 / actualizat: 16 decembrie 2014, 13:25

Ingrediente:

– Felii de muşchi de porc;
– 2 ardei tăiaţi fâşii subţiri;
– 2 cepe mari tăiate inele;
– 2 morcovi tăiaţi rondele;
– 10 ciuperci mărunţite;
– Usturoi;
– O conservă de roşii întregi în suc propriu;
– Sare, piper.

Mod de preparare:

Se spală feliile de muşchi de porc şi se pun la cuptor, adăugându-se în jurul acestora ardeii, cepele, morcovii şi ciupercile. Se lasă la cuptor pentru 15 minute.
Între timp se prepară sosul: roşiile se toacă mărunt şi se pun într-o tigaie. Se adaugă o lingura de ulei de măsline şi usturoiul zdrobit. Se lasă pentru 3 minute, apoi se adaugă peste bucăţile de porc şi se mai lasă la cuptor pentru încă 10 minute.

 

kudika.ro