Felia de Cluj: Rețete de post: supă cremă de cartofi dulci și pere, cu ulei picant
INGREDIENTE

Articol editat de Bianca Câmpeanu, 10 decembrie 2021, 18:18
INGREDIENTE
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 10 decembrie 2021, 18:18
INGREDIENTE
cartofi dulci 200 gr.
cartofi 100 gr.
pere 100 gr.
sare, piper
coriandru verde 2 gr.
ulei picant 3 ml.
MOD DE PREPARARE
Cartofii dulci, cartofii și perele se curăță, se taie cuburi și se fierb. Odată fierți, cartofii și perele se pasează cu ajutorul unui blender. Atenție! Nu îndepărtați toată cantitatea de apă din oala în care au fiert. Conținutul acesteia de amidon o să ajute supa să aibă o textură mai închegată și fină. În momentul servirii se ornează cu uleiul picant și coriandru proaspăt tocat.
Poftă bună!
Chef Horia Șimon
Foto: chefhoriasimon.ro
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.