DigitALL: Noul mijloc de transport ecologic-trotineta electrică
Articol editat de Alina Vingan, 11 septembrie 2017, 10:22
Articol editat de Alina Vingan, 11 septembrie 2017, 10:22
Tot mai multe persoane au început să utilizeze trotineta electrică pe post de mijloc de locomoţie. Acum, la drept vorbind, atâta timp cât este economic, ecologic şi accesibil ca preţ, de ce nu?
Oraşele, în special cele mari sunt tot mai aglomerate, iar aerul devine tot mai poluat aşa că orice soluție pentru a scăpa de trafic este de luat în calcul.
De ce o trotinetă electrică e mai bună decât o bicicletă? Ei bine, am găsit câteva motive.
În primul rând, prețul unei trotinete electrice este mai bun. Bicicletele pot fi mai scumpe. Unele biciclete pot ajunge la un preţ dublu faţă de o trotinetă cu baterii.
Trotineta electrică poate fi compactată cu mai multă uşurinţă decât o bicicletă. Dimensiunile par mai bine gândite şi astfel, trotineta este mai ușor de dus la birou. O aduni cu uşurinţă şi te poţi urca cu ea în autobuz, metrou, taxi, în funcție de situaţie.
Bineînţeles, că o trotinetă electrică se mișcă și destul de rapid comparativ cu o bicicletă convențională pedalată cu aplomb.
Una dintre soluțiile de trotinetă electrică aflate la îndemână se numește Xiaomi M365 și o găsiți cu un discount semnificativ în ofertele magazinelor chinezeşti online.
Xiaomi M365 costă 534 de dolari și se aplică un discount de 170 dolari. Preţul final ajungând astfel la 367 de dolari, ceea ce reprezintă aproximativ 1440 lei.
Atenţie mare, dacă optaţi pentru această soluţie de achiziţie şi nu aveţi răbdare să apară în magazinele de la noi! Tarifele vamale sunt gratuite în mai multe țări europene, inclusiv România.
Trotineta electrică M365 are certificare IP54 în ce privește contactul cu picăturile de apă, o autonomie de 30 km și viteză maximă de 25km/h.
M365 cântărește 10kg, iar bateria se încarcă la 100% în aproximativ 5 ore.
Alina Nechita
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal