Ascultă Radio România Cluj Live

Pui cu cartofi la cuptor

Pentru acest weekend vă propunem o rețetă ușor de făcut și foarte gusoasă…

cartofi pui
Foto: cartofi pui

Articol editat de cristina.rusu, 13 februarie 2015, 10:00

INGREDIENTE:

-un pui,

-1 kg de cartofi,

-un pahar de vin,

-sare,

-piper,

-boia dulce,

-cașcaval,

-rozmarin,

-oregano,

ulei de masline.

MOD DE PREPARARE:

Cartofii tăiați se tăvălesc prin condimente (boia, rozmarin, oregano, sare, piper ) se pun în punguța „magică” împreună cu paharul cu vin și 2 linguri de ulei de măsline .

Puiul se condimentează cu sare, piper, boia, oregano, rozmarin se bagă în punga „magică” împreună cu 1 lingură de ulei de măsline și alături de cartofi.

Când este totul pregătit punga se pune la cuptor pentru aproximativ 45 minute.

Cu 10 minute înainte de a fi gata, se taie punga ”magică” pentru a se rumeni puiul și cartofii.

Pe cartofi la final se rade cașcaval.

Puteți asculta Radio Cluj și online, AICI

Redacția