Ascultă Radio România Cluj Live

Chec Ana x 10

O reţetă colorată şi uşor de făcut, pe care am gustat-o cu plăcere şi în redacţie.

chec Ana
Foto: chec Ana

Articol editat de cristina.rusu, 12 februarie 2015, 10:00

Ingrediente:

10 linguri făină, 

10 linguri ulei,

10 linguri lapte,

10 linguri zahăr, 

2 ouă,

1 praf de copt stins cu lămâie,

1 zahăr vanilat,

1 vârf cuţit sare,

stafide, nuci, rahat.

Mod de preparare:

Toate ingredientele se pun într-un vas încăpător, se amestecă cu mixerul.

Când s-a omogenizat aluatul, se toarnă în tava tapetată cu puţin ulei şi făină.

Se pun în aluat stafidele, nucile, rahatul după preferinţe.

Când e totul pregătit, se dă la cuptor aproximativ 40 de minute.

Poftă bună!

Puteţi asculta Radio Cluj şi online, AICI

Ioana Bindea