Ascultă Radio România Cluj Live

Chiftele de roşii

Chiftele de roşii – un aperitiv delicios şi uşor de preparat. Serveşte-i pe cei dragi cu chiftele de roşii.

Chiftele de roşii
Foto: Chiftele de roşii

Articol editat de DSRNetworkAdmin, 8 decembrie 2014, 07:46

Timp preparare: 10 minute
Timp de gătit: 30 minute
Durata totală: 40 minute
Porţii: 4

Ingrediente:

6 roşii mari
1 ceaşcă de mărar
2 ceşti de faină
sare
piper
5-6 fire de ceapă verde

1 ceaşcă de pătrunjel
1 linguriţă de zahăr

Instructiuni:

Roşiile se decojesc, se storc de zeamă şi se pasează cu blenderul împreună cu mărarul, pătrunjelul şi zaharul. Se adaugă în compoziţie ceapa tocată foarte mărunt (inclusiv partea verde) şi făina.

Cu o lingură se ia din amestecul rezultat şi se prăjesc chiftele în untdelemn încins. Se lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă.

 

crestinortodox.ro