Ascultă Radio România Cluj Live

Roșii umplute cu spanac

O rețetă de post ușor de făcut:

Roșii umplute cu spanac

Articol editat de , 25 noiembrie 2014, 17:00

 

INGREDIENTE

2 roșii

150 gr spanac congelat

1 lingură semințe de pin

2 linguri ulei

sare

piper mozaic proaspăt macinat

usturoi

 

MOD DE PREPARARE REȚETĂ ROȘII UMPLUTE CU SPANAC

Tăiem usturoiul felii și îl punem într-o lingură de ulei  încinsă să se rumenească ușor. Adaugăm spanacul ușor decongelat, condimentăm cu sare și piper și îl lăsăm  câteva minute până seacă toată zeama.

Într-o tigaie uscată punem semințele de pin si le prăjim ușor. Dăm spanacul jos și îl amestecăm cu semințele de pin.

Spălăm roșiile bine, apoi le tăiem un capac. Cu ajutorul unei linguri scoatem mijlocul bine, le presărăm cu puțină sare si le umplem cu spanacul. Punem capacele, așezăm roșiile într-o tavă unsă cu cealaltă lingură de ulei și dăm la cuptorul preâncălzit 15 minute, până roșiile încep să se înmoaie.

Poftă bună!