Ascultă Radio România Cluj Live

Reţeta savuroasă: Friptura de Turda

O reţetă simplă şi o mâncare extrem de gustoasă! Poftă bună!
Ingrediente:

Reţeta savuroasă: Friptura de Turda

Articol editat de Carmen Sas, 24 noiembrie 2014, 15:55

– 200 ml lapte – carne de porc
– 4 linguri de untură
– condimente (marar, cimbru, piper alb, sare)
– 2 dovlecei
– 300 grame ciuperci
– mujdei de usturoi
– paine de casa
– gogosari

Preparare:

1. Carnea se condimentează şi se pune la prăjit în untură, până se rumeneşte.

2. Legumele se taie pe lung şi se pun într-o tavă, unde se adaugă doua linguri de ulei vegetal şi un strat gros de smântână cu usturoi (mujdei).

3. Se serveşte cu pâine de casă şi murături.