Ascultă Radio România Cluj Live

Broccoli sote cu lămâie și usturoi

Rețetă de post!

Broccoli sote cu lămâie și usturoi

Articol editat de , 18 noiembrie 2014, 16:00

Ingrediente:
1 broccoli
2-3 linguri ulei de măsline
2-3 căței de usturoi
zeamă de lămâie
sare de mare

Mod de preparare:

Desfacem buchetelele de broccoli și apoi le spălăm. Le punem la fiert în apă cu sare de mare, până când acestea devin de o culoare verde intens. Scoatem bucățile de broccoli și le trecem printr-un jet de apă rece, pentru ca acestea să-și păstreze culoarea.
Punem într-un wok uleiul de măsline și usturoiul. Lăsăm totul, atât cât să își elibereze usturoiul aromele și apoi stingem cu zeamă de lămâie. Adăugăm broccoli și sotăm circa 1 minut. Asezonăm cu sare de mare. Dacă este cazul se mai poate adauga lămâie.

 

caietulcuretete.com