Ascultă Radio România Cluj Live

Aripioare de pui dulci-acrişoare

Ingrediente:

Aripioare de pui dulci-acrişoare

Articol editat de , 13 noiembrie 2014, 06:15 / actualizat: 13 noiembrie 2014, 10:48

1 kg aripioare pui
sos soia
sos worchester
sos dulce-acrisor
ghimbir

Mod de preparare:

Se pun aripioarele la marinat în sos de soia cel puţin o oră, două. Se scot apoi din sosul de soia se condimentează cu ghimbir şi se toarnă peste ele sosul worchester şi sosul dulce acrişor. Se amesteca bine astfel încât să fie toate aripioarele acoperite de sos şi se lasă 20-30 să se aşeze aromele. Se pun apoi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt . Se dau apoi  la cuptor, la foc mic până se rumenesc bine pe ambele părţi.

Sunt delicioase, crocante la exterior fragede în interior. Poftă bună!

 

caietulcureţete.com

Etichete: