Ascultă Radio România Cluj Live

Pui cu susan

Ingrediente:

Pui cu susan

Articol editat de , 13 septembrie 2014, 14:24

 

1 piept de pui dezosat

3 ouă

3 linguri de făină

500 g  de pesmet

2-3 linguri de semințe de susan

muștar, 2 linguri de sos de soia dulce, sare, piper, busuioc

 

Într-un vas amestecăm ouăle cu puțin muștar și sos de soia. Separat tăiem pieptul de pui în fâșii egale pe care le punem într-un vas și le amestecăm bine cu făină, sare, piper negru și busuioc uscat. Trecem bucățile de carne prin amestecul de ou, apoi prin pesmet cu susan și le prăjim în ulei încins pe ambele fețe.

Cel mai indicat este să alegem o tigaie mică și înaltă, în care să punem mai mult ulei, atât cât să cuprindă fâșiile de pui până la jumătate. Apoi le scoatem pe un șervet de hârtie și le servim calde, cu garnitură de cartofi sau cu salată.

 

Marta Bratu