Ascultă Radio România Cluj Live

Oradea și Felixul, oaze de relaxare și distracție acvatică, în minivacanța de 1 Decembrie

În Oradea și Bihor, opțiunile pentru distracție acvatică în minivacanța de 1 decembrie sunt variate. Piscinele și aquaparkurile din zonă aduc o ofertă diversificată pentru toate vârstele.

Oradea și Felixul, oaze de relaxare și distracție acvatică, în minivacanța de 1 Decembrie

Articol editat de cristina.rusu, 30 noiembrie 2023, 15:16

Dacă vreți să petreceți timp cu familia, puteți alege piscinele care oferă programe speciale pentru copii, inclusiv lecții de înot și activități recreative potrivite pentru cei mici.

Pentru cei interesați de fitness și distracție, unele locații propun sesiuni de aqua zumba și gimnastică acvatică. Aceste activități nu doar îmbunătățesc condiția fizică, ci și aduc o notă distractivă experienței.

Dacă sunteți în căutarea de experiențe mai energice, optați pentru locurile care organizează spuma party. Atmosfera animată și muzica ritmată vor transforma minivacanța de Ziua României într-un eveniment plin de voie bună.

Oradea și Bihorul oferă astfel de destinații acvatice care să vă aducă amintiri plăcute în minivacanța de 1 decembrie.

Tarifele în aceste locuri reflectă diversitatea programelor, distracțiilor și condițiilor oferite.

Acestea variază de la hotel la hotel, de la aquapark la aquapark și nu sunt deloc mici.

Aquaparkul Nymphaea din Oradea, una dintre cele mai căutate destinații în regiune, poate să ofere experiențe de neuitat, dar vine și cu tarife ridicate.

Cu toate acestea, Aquaparkul Nymphaea rămâne o alegere populară, mulți vizitatori considerând că investiția merită, având în vedere diversitatea programelor și distracțiilor oferite.

Tarifele de intrare la Aquaparkul Nymphaea reflectă o diferențiere între perioada zilei și categoriile de vârstă. Aici, tariful de intrare pentru adulți este de 82 de lei/zi și 45 de lei pentru copii.

Opțiunea de tarife reduse după ora 17 este o alternativă bună pentru cei care doresc să petreacă seara în aquapark, doar că, din păcate, nu se aplică în vacanțe și minivacanțe.

Cu 47 lei pentru adulți și 28 lei pentru copiii până în 12 ani, respectiv 41 lei pentru cei trecuți de 14 ani și pensionari, tarifele mai lejere după ora 17 oferă o oportunitate atrăgătoare pentru vizitatori în cursul anului.

La Ștrandul Ioșia din Oradea, tarifele de intrare sunt de 22 de lei/persoană/zi, iar pentru copiii cu vârste cuprinde între 3 și 14 ani, tariful este de 10 lei. Elevii și pensionarii, respectiv persoanele cu dizabilități plătesc 20 de lei/zi. Programul ștrandului este însă până la ora 17.00, în sezonul rece.

Mai ieftin în Felix

La Aquaparkul President din Băile Felix, tarifele maximale sunt de 70 de lei/zi pentru adulți și 25 lei pentru copii. Această destinație se adresează diverselor categorii de vârstă.

O opțiune convenabilă pentru cei cu timp limitat este șederea de 5 ore, cu tarife de 35 lei pentru adulți și 20 lei pentru copii. Această ofertă poate să fie atractivă pentru cei care doresc să se bucure de facilitățile aquaparkului pentru o perioadă mai scurtă.

Reducerea de 50% pentru grupuri reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care vizitează în grup, oferindu-le o experiență distractivă la un preț mai accesibil.

Aquaparkul President pare să fie o opțiune mai prietenoasă din punct de vedere financiar, asigurându-se că diversele sale oferte pot satisface nevoile diferitelor tipuri de vizitatori.

Aquaparkul President completează experiența prin oferirea unor programe variate, precum gimnastica în apă, aquazumba și sesiuni de saună și de relaxare. Evenimente speciale, cum ar fi spuma party, adaugă un element de distracție și entuziasm.

În minivacanța de 1 decembrie, Aquaparkul President pare să fie o destinație atractivă pentru cei care doresc să combine relaxarea în apă cu programele de divertisment oferite.

Felixul plin

Directorul complexului President din Băile Felix, Dumitru Fechete, evidențiază că minivacanța de 1 decembrie adună mai multă lume în stațiune decât perioada Crăciunului și Revelionului. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă pentru turiști să se bucure de atmosfera animată a stațiunii în această perioadă, unde se desfășoară și un târg de Crăciun.

Nu știu dacă rămâne o pensiune sau un hotel din Felix cu camere neînchiriate în această minivacanță. Zona balneo rămâne cea mai căutată și ce mai la îndemână în această perioadă. Încă la munte nu este suficientă zăpadă pentru sporturile de iarnă sau chiar deloc în anumite stațiuni. Drumețiile sunt o bună opțiune, însă dacă plouă nu mai este așa interesant. Prin urmare, foarte mulți oameni aleg stațiunile balneare, iar Băile Felix sunt foarte căutate în această minivacanță. Avem mai multă lume acum decât de Crăciun și Revelion, a spus Dumitru Fechete.

Proprietăți terapeutice

Cu un tarif de intrare de 50 lei pentru adulți și 20 lei pentru copii, ștrandul oferă o experiență termală mai accesibilă.

Tarifele mai accesibile de aici fac din ștrandul Apollo o opțiune mai atrăgătoare pentru cei care doresc să integreze în minivacanța de 1 decembrie atât distracția, cât și beneficiile terapeutice ale apei termale.

Tarifele la Aquaparkul Hotelului Lotus Therm sunt de 130 lei pentru adulți și 65 lei pentru copii, programul zilnic fiind între orele 10 și 20.

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2023, datorită ocupării la capacitate maximă a hotelului și prioritizării oaspeților cazați, conducerea hotelului a anunțat că nu va putea primi la Aquaparkul Felixarium oaspeți care nu sunt cazați. Aceasta este o măsură temporară, iar cei dornici de bălăceală sunt așteptați să se bucure de facilități începând cu data de 3 decembrie.

Este recomandat ca turiștii să verifice în prealabil disponibilitatea și orarul pentru a se asigura că experiența lor aici va fi plăcută și fără inconveniente.

Băile 1 Mai, la fel de căutate

Și complexul Perla din Băile 1 mai este ocupat în această minivacanță. Complexul Perla din Băile 1 Mai se distinge și prin zona sa de wellness, care include 6 bazine de înot interioare, deschise zilnic între orele 8 și 22. Această facilitate oferă o oportunitate excelentă pentru cei care caută relaxare și activități acvatice într-un cadru confortabil. Tarifele de acces la piscine sunt de 65 de lei pentru adulți, respectiv 35 de lei pentru copiii de 2-14 ani, respectiv de 55 de lei pentru cei cu vârste între 14-18 ani, duminica și în sărbătorile legale. După ora 16.00, tarifele prețul de intrare scade la 45 de lei/adult, 40 de lei elevi 14-18 ani și 24 de lei, copiii între 2-14 ani.

Directorii și proprietarii complexelor acvatice din Oradea și Băile Felix, respectiv Băile 1 Mai, încearcă să le ofere o ședere memorabilă turiștilor în căutare de relaxare și de distracție. Așadar, bucurați-vă de bălăceală!

 

Crina Dobocan

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebooktwitter și instagram.

Undă verde pentru pasajul suprateran din Oșorhei
Transilvania luni, 22 aprilie 2024, 17:09

Undă verde pentru pasajul suprateran din Oșorhei

Noul pasaj va fi construit peste girația existentă, la intersecția cu drumul spre localitatea Fughiu, Centura Oșorhei și DN1.   Acesta va...

Undă verde pentru pasajul suprateran din Oșorhei
Executări silite cu jandarmii pe Centura Aleșd
Transilvania luni, 22 aprilie 2024, 16:46

Executări silite cu jandarmii pe Centura Aleșd

Acesta a intrat în posesia efectivă a terenurilor necesare cu ajutorul unui executor judecătoresc care a pus în aplicate mai multe proceduri de...

Executări silite cu jandarmii pe Centura Aleșd
”Poiana cu narcise”, în pragul dispariției
Transilvania luni, 22 aprilie 2024, 15:09

”Poiana cu narcise”, în pragul dispariției

„Poiana cu narcise” din Racâş-Hida este locul unde an de an creşteau narcise sălbatice, dar păşunatul scăpat de sub control şi...

”Poiana cu narcise”, în pragul dispariției
Lucrări de întreținere pe drumul județean 763 Doda Pilii – Ic Ponor
Transilvania luni, 22 aprilie 2024, 13:55

Lucrări de întreținere pe drumul județean 763 Doda Pilii – Ic Ponor

Necesitatea acestor lucrări de întreținere a fost determinată de alunecările de teren de pe versanți și de viiturile înregistrate la...

Lucrări de întreținere pe drumul județean 763 Doda Pilii – Ic Ponor
Transilvania luni, 22 aprilie 2024, 12:02

Încă 48 de kilometri de autostradă, finalizați în 2023

În total aveam, la sfârşitul anului trecut, 997 de km de autostradă şi 70 de kilometri de drumuri expres.   Drumurile naţionale...

Încă 48 de kilometri de autostradă, finalizați în 2023
Transilvania luni, 22 aprilie 2024, 09:09

Exploring Dacia – Călătorie în timp la Sarmizegetusa Regia

Odată cu venirea primăverii, cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei, devine un loc favorit pentru turiştii iubitori de...

Exploring Dacia – Călătorie în timp la Sarmizegetusa Regia
Transilvania duminică, 21 aprilie 2024, 10:48

Vremea va continua să fie rece

Maxima termică nu va depăşi 19 grade, iar în unele regiuni, precum nord-vestul şi centrul ţării, pot fi şi temperaturi negative.  ...

Vremea va continua să fie rece
Transilvania sâmbătă, 20 aprilie 2024, 16:15

105 ani de la eliberarea Oradiei de către trupele române

Evenimentele organizate de municipalitate includ o reconstituire a întâmpinării generalului din 20 aprilie 1919, iar actorii de la Teatrul de Stat...

105 ani de la eliberarea Oradiei de către trupele române