Primăvara începe cu delicii la Festivalul Mediteraneean
Trebuie doar să iei cu tine pofta de a degusta preparate sănătoase, pentru că până la următoarea vacanță vei „călători” prin intermediul bucătăriei în Spania, Italia sau Grecia.

Articol editat de cristina.rusu, 3 martie 2023, 08:41
Este sănătoasă și gustoasă, susține buna condiție fizică, e variată și chiar ajută la slăbit.
Vorbim despre bucătăria mediteraneană, care a devenit populară la nivel internațional și care a strâns și foarte mulți fani români.
Arome subtile, delicatețe și savoare, te așteaptă la Festivalul Mediteraneean, ce va avea loc între 3 – 5 martie, la Cluj.
Paella, creveți în sos de vin, tentacule de calamar, pui de baltă, rapane, creveți pe grătar, homar, calamar pane, king crab, caracatiță, red fish, adana kebab, frigărui de berbecuț sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor. După fiecare masă copioasă, un desert este binevenit. Așa că nu vor lipsi nici dulciurile: baclavale cu nucă sau fistic, halva, rahat turcesc, jeleuri.
Intrarea este gratuită!
Foto: arhivă
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.