Patrimoniul cultural gastronomic, pentru o viață sănătoasă [AUDIO]
Proiectul a fost gândit pornind de la dezideratele Fundaţiei Hans Lindner, care pune un accent deosebit pe mentalitatea de viață conştientă, responsabilă și durabilă. Managerul de proiect Alexandra Pop afirmă că obiectivele și scopul programului sunt simple, dar cu efect pentru cei ce doresc să adopte un stil de viață sănătos, prin valorificarea resurselor locale.
Articol editat de , 9 octombrie 2020, 14:42
În cele trei zile, programul va fi organizat atât prin prezentarea unor informaţii teoretice, cât și prin intermediul activităţilor practice de preparare şi prelucrare a alimentelor.
Deși numărul participanților va fi redus, ei au fost aleși din rândul beneficiarilor programelor Fundației Hans Lindner – tineri și familii tinere care vor putea dobândi o perspectivă realistă asupra planificării vieții, și oportunitatea de a cunoaște îndeaproape condițiile locale, precum și agenți economici implicați în demersurile pentru prosperitatea locală.
Stela Tudor
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.