Ascultă Radio România Cluj Live

Kings On Ice, spectacol de excepţie la Cluj !

Rep.: Mai este o zi până la începerea spectacolului, cum staţi cu pregătirile?

kings-on-ice
Foto: kings-on-ice

Articol editat de , 17 decembrie 2015, 06:00 / actualizat: 18 decembrie 2015, 11:25

A.Petică: Pregătirile sunt în toi, suntem în grafic cu absolut tot ce ne-am propus să facem. Cea mai grea provocare este realizarea patinoarului. Acest lucru a fost  început deja de o zi şi jumătate, şi practic patinoarul va gata chiar vineri dimineaţă. Suntem în grafic cu tot.

Rep.: De ce a fost o provocare patinoarul? Cât a trebuit să se lucreze şi cum s-a lucrat la el?

A.Petică: S-a lucrat zi şi noapte. Avem o echipă de 20 de oameni care asta fac. Practic, este un proces mai complicat de realizare al acestuia; patinoarul are o suprafaţă mare şi timpul de îngheţ al apei este destul de mare şi atunci a trebuit să se lucreze zi-lumină să putem fi în grafic cu totul.

Rep.: Ce ştiţi despre artişti? Ei vor fi la Cluj în formula iniţială?

A.Petica: Aproape în formula iniţială, deşi în cadrul evenimentului a fost confirmat şi Brian Joubert printre invitaţi; din păcate acum o săptămână am primit vestea că nu va putea participa la eveniment şi din acest motiv împreună cu headlinerii spectacolului Edy Martin şi Evgeni Plushenko, am luat decizia de al înlocui cu Philippe Candeloro care este un artist nu mai puţin titrat decât Brian Joubert şi vine şi Kiira Korpi care este o patinatore foarte cunoscută şi foarte frumoasă.

Rep.: Practic se va modifica ceva în desfăşurătorul spectacolului?

A.Petică: Doar momentul lui Brian Joubert va fi înlocuit cu momentul lui Philippe Candeloro. Asta este singura schimbare care a intervenit. Din păcate, în acest show, pentru că este vorba de foarte mulţi artişti care sunt patinatori, sunt persoane care sunt încă în competiţii, au şi alte show-uri, pot apărea tot felul de schimbări, dar noi suntem foarte mulţumiţi că nu s-au accidentat şi că pot veni în formulă de 95% , aşa cum a fost confirmat iniţial.

Rep.:Au avut ei cereri speciale pentru acest spectacol? Cazări, mâncare?

A.Petică: Nu. Fiind atleţi desăvârşiţi, mâncarea este foarte light şi la minim; cazarea este absolut de bun simţ. Chiar nu au existat  nici un fel de solicitări exagerate. Sunt nişte oameni foarte simpli, foarte modeşti, foarte volubili şi sunt  pregătiţi să facă show şi doar pe asta se concentrează; nu contează foarte mult cazarea, masa şi alte aspecte de genul acesta.

Rep.: Mai spuneţi-ne încă odată cât va dura spectacolul? Care este desfăşurătorul lui întreg, nu doar al patinatorilor şi dacă mai sunt bilete?

A.Petică: Spectacolul va începe la ora 20, vineri,18 decembrie. Accesul în sală se va face între orele 18-20. În deschiderea spectacolului, aşa cum am anunţat, va fi un miniconcert de colinde susţinut de Paula Seling şi Marcel Pavel. Fiind în preajma sărbătorilor evenimentul, ne-am gândit că este binevenit aşa un moment în care să introducem tot publicul în atmosfera specială de sărbători. După momentul de colinde va fi o mică pauză, iar în jur de ora 21 va începe spectacolul Kings on Ice. Acesta va dura o oră şi jumătate, va mai fi o pauză la jumătatea momentului de 15 minute şi probabil că în jur de ora 23 spectacolul va fi finalizat.

Rep.: Se mai pot găsi bilete?

A.Petică: Bilete se mai pot găsi, dar foarte puţine. Deja sunt vândute în jur de 7000 de bilete, azi dimineaţă erau în jur de 500-600 de bilete disponibile.

Rep.: Aţi avut reduceri  speciale în cadrul acestui eveniment? Ştiu că precedentul, cel cu Satriani, a avut unele reduceri.

A.Petică: Au fost nişte campanii de reduceri: s-a asigurat accesul gratuit pentru copii până la 7 ani, s-au dat reduceri pentru persoanele cu dizabilităţi, s-au făcut parteneriate cu nişte magazine mari din Cluj şi la achiziţionarea unor produse într-o anumită valoare primeau o reducere de 25%. Aceste campanii de reducere au fost binevenite pentru toată lumea.

Rep.: Ce înseamnă acest spectacol de final de an pentru clujeni? Ce ar trebui să însemne?

A.Petică: Ar trebui să însemne un eveniment pe care nu îl vor uita şi care să le încheie anul foarte frumos şi plin de emoţie. Pentru noi, ca şi organizatori, este cel mai frumos eveniment din anul acesta pe care l-am organizat şi care ne solicită foarte mult dar pentru care avem şi cel mai mare entuziasm.

Rep.: Ce se va întâmpla cu patinoarul după spectacol?

A.Petică:  Noi încercăm la momentul acesta să păstrăm Patinoarul şi a doua zi pentru a asigura accesul copiilor pe patinoar, însă nu pot confirma 100% fiindcă încă nu avem acordul firmei care a executat  acest patinoar, pentru că acesta, practic a doua zi, ar trebui spart, scoasă toată gheaţa din Sala Polivalentă şi va arătă a doua zi exact cum arăta înainte de a ne apuca noi de patinoar. Vom reveni cu informaţii ulterioare legate de acest aspect.

Rep.: La ce să ne aşteptăm anul în anul următor? Aţi avut evenimente frumoase organizate la Cluj. Aveţi în plan altele asemănătoare?

A.Petică: Aşa este. Acum fiind final de an, ne facem calendarul  pentru anul viitor. Avem pe listă nişte evenimente, spunem noi, la fel de frumoase, ca cele de anul acesta dacă nu mai frumoase. Tot ce pot spune este că Clujul este pe lista noastră de priorităţi.

Edvin Marton, Evgeni Plushenko, Philippe Candeloro, Johnny Weir, Tomas Verner, Kiira Korpi vă aşteaptă la Cluj la un spectacol de excepţie!

kings on ice

Kings on Ice

 

Alina Nechita

 

Ascultă Radio Cluj online AICI:

 

miere şi muscă
Special RCJ marți, 24 octombrie 2017, 10:06

Vorba, mierea şi musca

Cu o lingură de miere prinzi mai multe muşte decât cu un butoi de oţet, zice o vorbă. Limba dulce mult aduce, ne informează alta. Limba taie...

Vorba, mierea şi musca
party
Special RCJ joi, 12 octombrie 2017, 15:53

A face de petrecanie

Expresia „a face de petrecanie” înseamnă a omorî pe cineva, cu varianta „a-şi face de petrecanie”, a-şi stopa singur...

A face de petrecanie
om bogat om sarac
Special RCJ luni, 28 august 2017, 15:41

Omul simplu, dar cinstit și cu bun simț

Da, omul acela cântat, lăudat şi compătimit, dat mereu exemplu de păstrător al tradiţiilor şi al sevei neamului. Omul nostru simplu nu are...

Omul simplu, dar cinstit și cu bun simț
limba_romana_apsa
Special RCJ miercuri, 16 august 2017, 19:12

Limba noastră-i o comoară?

„Limba noastră-i o comoară În adâncuri înfundată Un șirag de piatră rară Pe moșie revărsată.” Sunt primele versuri dintr-o...

Limba noastră-i o comoară?
Special RCJ vineri, 28 iulie 2017, 15:15

Circul, mai presus de pâine

În Roma antică, un gladiator a murit la 22 de ani, celebru si adulat. Când i s-a facut inventarul, stupoare: în 3 ani, junele adunase, ca...

Circul, mai presus de pâine
Special RCJ vineri, 14 iulie 2017, 08:33

„Dacă ai fi în locul lor, şi tu ai face la fel”!

Este fraza care conţine esenţa răului ce ne macină societatea şi economia. Parveniţii nu pot concepe că succesul nemeritat poate provoca şi...

„Dacă ai fi în locul lor, şi tu ai face la fel”!
Special RCJ duminică, 2 iulie 2017, 10:24

Fiecare pasăre pre limba ei piere

Scandalul de sâmbătă de la Cluj, cu juna actriţă luată pe sus de jandarmi (pe motiv că a refuzat să plece de la un miting pe care-l sabota)...

Fiecare pasăre pre limba ei piere
Special RCJ marți, 20 iunie 2017, 14:39

Dor de Domnul Trandafir

1. Într-o şcoală clujeană cu pretenţii (deşi posesoare a unui număr remarcabil de derbedei), o dirigintă îşi “sacrifică” unul dintre...

Dor de Domnul Trandafir