Aquapark la Noroieni, Satu-Mare

În cel mult doi ani de zile în zona de nord a municipiului Satu-Mare se va construi un Aquapark care va folosi sursele de apă termală existente în zonă, a declarat sâmbătă în cadrul emisiunii Sâmbata Lejeră, viceprimarul Gabor Kereskenyi.

El a precizat că este vorba de o investiţie privată care a reuşit să acceseze şi o sumă din Fondul de Mediu. Forările efectuate în zonă au arătat că apa termală poate fi folosită şi pentru tratamente balneare, motiv pentru care administraţia locală speră ca zona să devină nu numai o destinaţie de week-end.

În prezent se desfăşoară licitaţia pentru desemnarea constructorului care va trebui să ducă la bun sfârşit planul de construcţie care prevede atât bazine descoperite cât şi acoperite.

Știri similare

Spune-ţi părerea!

  • HALAU MARIN 10.08.2011. 19:24

    BUNA ZIUA,MA NUMESC MARIN,SI MA BUCUR CA VOM AVEA SI NOI UN STRAND SAU AQUA PARC,DAR NUMAI SA SE FINALIZEZE,CU OCAZIA ASTA VOR VENI MULTI TURISTI STRAINI LA NOI,AR TREBUI EDILI ORASULUI SA SE PREGATESCA SA AVEM DRUMURI MAI BUNE,SA LE DEIE SARCINI LA GARDIENI PUBLICI SA NOTEZE UNDE VAD CRATERE SAU GROPI SI SA SE IEIE MASURI DE PLOMBARE CA DE ASFALTARE DE 5 CM NU MAI AVETI BANI,SI AR MAI TREBUI SA MAI EXTINDETI INTRAVILANT ORASULUI SA SE MAI CONSTRUIASCA CASE SA MAI INTRE BANI LA BUGET LOCAL,ESTE TARE MORT ORASUL ASTA,ASTA ESTE.PA

Lasă un comentariu