Ascultă Radio România Cluj Live

Legenda muzicii techno, OXIA va mixa de la Castelul Peleș

Legenda muzicii techno, OXIA va mixa de la Castelul Peleș

Articol de cristina.rusu, 20 aprilie 2019, 01:00

Legenda muzicii techno, OXIA va mixa timp de 5 ore de la Castelul Peleș! Evenimentul este sold out și va fi transmis live în toată lumea pe platforma internațională Cercle!

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale României, Castelul Peleș, devine pentru câteva ore parte din povestea UNTOLD și locul în care legenda muzicii techno, OXIA va susține un spectacol special.

Evenimentul va avea loc luni, 22 aprilie, începând cu ora 19.00 pe platoul din fața castelului și toate cele 300 de bilete scoase la vânzare au fost vândute deja. Evenimentul este organizat de platforma digitală internațională CERCLE în parteneriat cu festivalul UNTOLD și cu Institutul Cultural Român din Franța.

Acest eveniment își propune să promoveze parteneriatul dintre Franța – România 2019, un program cultural ce vizează, printre altele, îmbunătățirea relațiilor dintre cele două state prin intermediul a peste 300 de activități artistice, științifice, culturale și educaționale. UNTOLD susține acest eveniment în calitatea sa de Ambasador al Turismului Românesc, misiune prin care organizatorii și-au asumat, an de an, să promoveze cele mai importante obiective turistice ale României și să atragă cât mai mulți turiști străini către țara noastră.

Și la acest eveniment peste 90 la sută dintre participanți sunt străini care vin special pentru acest show, descoperind cu această ocazie și țara noastră.

CERCLE este o platformă digitală ce organizează și transmite live concerte de muzică electronică în toata lumea, amplasate în spații neobișnuite, selectate cu atenție.

Platforma CERCLE este dedicată promovării artiștilor si locurilor cu potențial excepțional, având ca obiectiv sporirea gradului de conștientizare asupra artei, patrimoniului cultural și peisajelor impresionante.

În fiecare luni, un artist este invitat să susțină un spectacol de o oră într-un decor unic, acesta fiind urmat de un interviu via Facebook Live.

Colaborările de care s-a bucurat CERCLE au condus la spectacole în locații ca și Turnul Eiffel, Castelul Fontainebleau, Castelul Chambord, puntea de observare a Turnului Montparnasse, Muzeul Bourdelle și multe altele.

Comunitatea Cercle înseamnă milioane de oameni din întreaga lume, iar luni, 22 aprilie, la apusul soarelui, show-ul de la Castelul Peleș poate fi văzut în transmisie live pe platforma CERCLE.

Artistul OXIA va fi filmat din toate unghiurile prin intermediul mai multor camere de luat vederi, iar spectacolul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a platformei de muzică CERCLE. Reprezentația live va fi urmată de un interviu cu OXIA, în timpul căruia spectatorii conectați vor putea să trimită întrebări online.

OXIA va concerta în vară la ediția aniversară a festivalului UNTOLD, care va avea loc în perioada 1-4 august.

DESPRE OXIA

Venind din Franța, OXIA este unul dintre cei mai respectați DJ și producători din circuitul internațional, cu o carieră de peste douăzeci de ani, numeroase emisiuni și multiple turnee mondiale la activ. Deținător al unei impresionante liste de remixuri și lansări pentru importante case de discuri ca 8bit, Hot Creations, Saved sau Knee Deep in Sound, DJ-ul francez este cunoscut și pentru colaborări cu artiști precum Agoria sau Miss Kittin. Totodată, el conduce propria sa casă de discuri, numită Diversions Music.

În 2017, pentru a sărbători aniversarea de zece ani a hit-ului techno cunoscut la nivel mondial – “Domino”, OXIA a lansat un EP special alcătuit din remixurile a trei artiști renumiți. Cel mai recent, pe 1 Martie, artistul a lansat EP-ul “Second Mood” la propria casă de discuri, primind sprijinul altor dj și al mass-mediei din întreaga industrie a muzicii electronice, dar și aprecierea criticilor.

 

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.

Miei vânduți la export
Social joi, 28 martie 2024, 11:30

Miei vânduți la export

Animalele au ajuns în Italia şi Croaţia, ţări care se pregătesc să sărbătorească Paştile la sfârşitul acestei săptămâni, dar şi în...

Miei vânduți la export
Clujul pe culoarul de transport Rin-Dunăre
Social joi, 28 martie 2024, 11:18

Clujul pe culoarul de transport Rin-Dunăre

Atât liniile de cale ferată care urmează să fie modernizate, cât și rețeaua de autostrăzi vor trece prin Cluj, zonă care, spune comisarul...

Clujul pe culoarul de transport Rin-Dunăre
Ziua Internațională a Păsărilor este sărbătorită la 1 aprilie
Social joi, 28 martie 2024, 09:55

Ziua Internațională a Păsărilor este sărbătorită la 1 aprilie

Sunt propuse ieșiri în natură la Cheile Turzii și Sibiu – sâmbătă, 30 martie, la Alba Iulia – duminică, 31 martie și la Bistrița –...

Ziua Internațională a Păsărilor este sărbătorită la 1 aprilie
Carnea de pui oferită spre vânzare în magazine este sigură
Social joi, 28 martie 2024, 09:39

Carnea de pui oferită spre vânzare în magazine este sigură

Directorul executiv al instituției, Mihai Ponea, a declarat pentru Radio România Actualități că din cele 2.500 de tipuri de salmonella prezente...

Carnea de pui oferită spre vânzare în magazine este sigură
Social miercuri, 27 martie 2024, 17:18

Copiii din Centrul de Plasament ”Prichindelul” vor avea ”un loc acasă”

A fost modernizat și dotat pavilionul I din cadrul Centrului de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități ”Prichindelul”, în vederea...

Copiii din Centrul de Plasament ”Prichindelul” vor avea ”un loc acasă”
Social miercuri, 27 martie 2024, 15:53

Praf saharian deasupra României

Miercuri, 27 martie și joi, 28 martie, circulaţia aerului va favoriza pătrunderea unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine...

Praf saharian deasupra României
Social miercuri, 27 martie 2024, 15:43

Peste 1,4 milioane de ore au fost oferite Planetei

De asemenea, o serie de obiective de interes mondial au participat la momentul emblematic al Orei Pământului, printre care: Opera din Sydney,...

Peste 1,4 milioane de ore au fost oferite Planetei
Social miercuri, 27 martie 2024, 15:35

Ministrul Finanțelor despre plafonarea RCA

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, spune că este o soluţie temporară până ce va fi modificată legislaţia privind piaţa asigurărilor auto,...

Ministrul Finanțelor despre plafonarea RCA