Ascultă Radio România Cluj Live

Giulia lansează o nouă piesă și recunoaște că-i este dor de radio

Giulia lansează o nouă piesă și recunoaște că-i este dor de radio

Articol editat de Bianca Câmpeanu, 21 aprilie 2018, 06:00 / actualizat: 21 aprilie 2018, 8:38

Îmi dai fiori – este noul cântec cu care Giulia revine în atenția fanilor. O piesă de care interpreta spune că este foarte mândră, mai ales că este compusă de o altă solistă a noului val. Și încă ceva: anul acesta Giulia aniversează 27 de ani de carieră . Dan Izvoreanu a aflat mai multe chiar de la Giulia:

Dan Izvoreanu: — Care sunt noutăţile muzicale cu care tu ne surprinzi în această primăvară?

Giulia: — Am o piesă nouă-nouţă de care sunt absolut îndrăgostită. Şi mă bucur tare mult că deşi am întârziat un pic cu lansarea ei, am reuşit să o lansăm în primăvară şi nu în toiul verii. Îmi dă fiori este noul meu single, este o piesă compusă de Irina Rimes. Sunt foarte mândră de această colaborare, mai ales că este unul dintre artiştii mei preferaţi.

Dan Izvoreanu: — Ai lansat şi un videoclip la această piesă, sau urmează?

Giulia: — Videoclipul s-a lansat odată cu piesa. E un videoclip de imagine. Deşi mi-aş dori foarte mult să fie un videoclip cu o poveste, în momentul în care ne-am hotărât să filmăm un clip se stricase vremea destul de tare şi nu am putut să filmăm afară, aşa cum ne-am dorit.Dar a ieşit un clip foarte bun, de care sunt foarte mândră.

Dan Izvoreanu: — Sunt curios să-mi spui dacă pregăteşti şi alte proiecte pentru primăvara şi vara care urmează.

Giulia: — Deocamdată ne-am focusat foarte tare pe lansarea piesei Îmi dă fiori. În viitorul foarte apropiat o să transmit mai multe live-uri acustice pe canalul meu, dar sinceră să fiu nu prea mai am timp de nimic. În maxim 3-4 săptămâni vom lansa şi piesa nouă. Mai multe detalii găsiţi oricum pe paginile mele de social media, de Instagram, de Facebook.

Dan Izvoreanu: — Spuneai că ai lucrat la multe piese noi. Poţi să ne divulgi cu cine ai colaborat la ele?

Giulia: — Mai am o piesă pe care am făcut-o împreună cu Irina. Mai sunt câteva piese pe care le-am lucrat la HaHaHa Production. Sunt câteva piese destul de bune, dar încă nu am ales următorul single. Încă sunt în studio odată la 2-3 zile şi lucrez.

Dan Izvoreanu: — Te rog să faci un efort de memorie, să trecem repede-repede în revistă cariera ta. Ai socotit câţi ani de carieră ai împlinit?

Giulia: — Lansarea mea a fost acum 27 de ani, am cântat singură. Trupa Candy a venit în anul 2000, când eu avusesem deja foarte multe concerte şi foarte multe apariţii. A fost anul în care eu am vrut să lansez din nou un album solo, iar Laurenţiu Duţă a venit cu ideea să facem o trupă. Trupa Candy a fost una dintre cele mai frumoase perioade. Unele dintre piesele Candy le-am refăcut şi le cânt şi acum în concerte.

Dan Izvoreanu: — După destrămarea trupei Candy a urmat o nouă perioadă solo, în care ai lansat mai multe piese şi ţi-ai consolidat notorietatea pe piaţa muzicală românească.

Giulia: — Am lansat 2 albume chiar. După care a urmat o colaborare cu trupa DJ Project. Noi avusesem deja o colaborare pentru piesa Prima noapte. Iar apoi a venit propunerea băieţilor. Şi având în vedere că noi suntem prieteni de câţiva ani, mi s-a părut o ocazie extraordinară. Consider că am făcut lucruri extraordinare împreună.

Dan Izvoreanu: — Şi eu am fost fanul colaborării DJ Project ft. Giulia. Dacă aţi avut aşa de mare succes şi v-a plăcut, de ce nu aţi continuat colaborarea?

Giulia: — Pentru că în viaţa mea au apărut alte priorităţi. Am rămas însărcinată cu primul meu copil. Şi sinceră să fiu, după atâţia ani de bătut ţara în lung şi în lat, mi-am dorit foarte mult să mă liniştesc şi să stau o vreme şi acasă. E adevărat că nu m-a ţinut foarte mult vremea asta! Acum că nu mai sunt singură pe lume, atunci când mă gândesc dacă vreau să am 5 concerte pe săptămână sau doar unul, pentru mine contează mai mult dacă îmi petrec îndeajuns de mult timp cu copiii mei decât dacă merg la concerte.

Dan Izvoreanu: — Ce mai face Giulia în măsura în care are timp liber şi în măsura în care nu cântă sau nu înregistrează?

Giulia: — Giulia nu prea mai face nimic, că nu are timp liber. Acum pot să zic un secret, că singurul lucru pe care mi l-aş mai dori să-l fac este să mă întorc la radio, dar efectiv nu am când să fac lucrul acesta. În rest mă ocup de blog, de tot ce înseamnă social media; şi să ştii că îmi ocupă extrem de mult timp. Dar am o surpriză pentru toamnă, o să o dezvălui la momentul potrivit. E un proiect destul de mare, într-un domeniu în care nu m-am aşteptat vreodată să intru. Atât doar că nu are legătură cu muzica.

 

Dan Izvoreanu/Andrea Nagy

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.

 

Permacultură în grădina şcolii
Reportaje joi, 11 aprilie 2024, 10:48

Permacultură în grădina şcolii

Proiect implementat de Asociaţia pentru Natură şi Oameni, finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, prin programul Spaţii...

Permacultură în grădina şcolii
Colectă de Paști în diferite biserici din Oradea
Reportaje marți, 9 aprilie 2024, 14:15

Colectă de Paști în diferite biserici din Oradea

Aceasta se derulează cu sprijinul voluntarilor, în toate bisericile greco-catolice din Oradea. Scopul acestei colecte, realizate anual, este...

Colectă de Paști în diferite biserici din Oradea
Performanță UNICĂ pentru echipa de baschet a Clujului!
Reportaje vineri, 5 aprilie 2024, 14:15

Performanță UNICĂ pentru echipa de baschet a Clujului!

Au fost in total 25 de victorii si nicio infrangere in toate competitiile interne, performanta pe care nu a mai atins-o pana acum nicio alta echipa...

Performanță UNICĂ pentru echipa de baschet a Clujului!
Termoficare de secol 21 în municipiul Oradea
Reportaje vineri, 5 aprilie 2024, 13:31

Termoficare de secol 21 în municipiul Oradea

Locuitorii din Oradea vor beneficia de servicii mai bune de termoficare. Primăria Oradea va înlocui 30 de kilometri de rețea printr-un proiect cu...

Termoficare de secol 21 în municipiul Oradea
Reportaje duminică, 31 martie 2024, 11:35

Credincioşii romano-catolici sărbătoresc Paştele

În acest an, Paştele Catolic este sărbătorit pe 31 martie, iar Paştele Ortodox și Greco-Catolic va fi sărbătorit pe 5 mai. Episcopul...

Credincioşii romano-catolici sărbătoresc Paştele
Reportaje duminică, 31 martie 2024, 11:19

Pe podium, la Viena, cu 8 medalii

Între 24 și 27 martie, pasiunea și talentul au fost pe deplin dovedite la Concursul Internațional de Dans „Vibe Viena”, unde Clubul de Dans...

Pe podium, la Viena, cu 8 medalii
Reportaje joi, 28 martie 2024, 13:44

Se deschide drumul expres care leagă Oradea de Autostrada Transilvania

Șoseaua, în lungime de 19 kilometri, a fost finalizată și, spune președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, va descongestiona...

Se deschide drumul expres care leagă Oradea de Autostrada Transilvania
Reportaje joi, 28 martie 2024, 10:45

Virtual şi vivid: s-a lansat un Muzeu Virtual al Culturii Rromilor

Muzeul este unicul de această anvergură din lume, fiind în acelaşi timp bibliotecă şi cinematecă, dar mai ales o invitaţie de a retrăi...

Virtual şi vivid: s-a lansat un Muzeu Virtual al Culturii Rromilor