Ascultă Radio România Cluj Live

Cine BAC-ul trece, la UNTOLD petrece!

Toți cei care iau Bacalaureatul cu nota finală 10 merită să vină la UNTOLD! Îi premiem pe fruntașii țării cu abonamente gratuite la cel mai așteptat festival din România! Mai mult, toții elevii care promovează examenul vor fi recompensați cu abonamente la preț special: doar 199 lei plus taxe Eventim.ro.

Cine BAC-ul trece, la UNTOLD petrece!
Foto: Cine BAC-ul trece, la UNTOLD petrece!

Articol de Bianca Câmpeanu, 16 iunie 2015, 13:04 / actualizat: 4 august 2017, 12:57

Examenul de bacalaureat, cel mai important test la nivel național, va evalua anul acesta competențele și pregătirea a peste 169.000 de absolvenți de liceu, potrivit unei centralizări a Ministerului Educației.

Pentru absolvenții de liceu, calendarul lunii iunie este încărcat de probe scrise și orale, multe ore de muncă și învățătură, efort pe care UNTOLD Festival îl apreciază și îl răsplătește cu abonamente la cel mai așteptat festival al verii, garantându-le tuturor celor care trec examenul maturității, o experiență de neuitat între 30 iulie și 2 august în Capitala Europeană a Tineretului 2015!

BAC 2015 _Untold Festival

Ținând cont că foarte mulți tineri își doresc să ajungă la UNTOLD Festival, fiind cel mai așteptat eveniment din România și că în perioada următoare absolvenții de liceu dau o probă importantă a vieții, ne-am propus să le oferim și noi un motiv în plus pentru a învăța. Considerăm că performanța trebuie încurajată și motivată, de aceea toți cei care obțin 10 pe linie la BAC vor avea intrarea gratuită la UNTOLD, iar cei care promovează examenul au acces la reduceri substanțiale la festival. Le urăm tuturor succes la examene și îi asigurăm că îi așteaptă 4 zile memorabile și-o vacantă frumoasă binemeritată la Cluj! spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului este un program pentru toți tinerii din România, cu atât mai mult, vom fi onorați să îi avem alături pe cei mai buni elevi din țara noastră. În fiecare lună din 2015 la Cluj se desfășoară o varietate fără precedent de evenimente, activități, proiecte studențești și de tineret și suntem convinși că odată ce cunosc Clujul, o parte semnificativă dintre viitorii studenți îl vor alege și pentru anii ce urmează. a declarat Vlad Pop, Președintele Federației SHARE Cluj-Napoca.

Fericiții care trec examenul maturității sunt așteptați la Cluj-Napoca cu peste 80 de ore de muzică și bună dispoziție, atmosferă unică de festival, personaje de basm reintrepretate și cele mai puternice nume din industria muzicală mondială:

  • electro-dance-music AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, ATB, Duke Dumont, Fedde le Grand, AronChupa,  Cazzette, Lost Frequncies, Michael Calfan, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Third Party, Tujamo.
  • hip-hop & live performances: WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja, live performaces: John Newman, Gramatik, Gentleman, Patrice, Pedulum dj set & MC Verse, Tom Odell, Wilkinson, Akua Naru, Alexandrina, Argatu, Bondax, Club Des Belugas, Crazy P, Fatman Scoop, Foreign Beggars, Mala, Moonlight Breakfast, Mr Goju, Mr Woodnote-Lil Rhys & Eva Lazarus, Nightmares on Wax, Onra, P Money, raku & DJ Marwan, Silent Strike, Subcarpati, Suie Paparude, The Bug & Flow Dan.
  • House & Techno: Adam Beyer, John Digweed, Lee Burridge, Livio & Roby, Nic Fanciulli, Sasha, Sharam, Satoshi Tomiie, Alexandru Jijianu, Dense & Pika, Maribou State, Nu Zău, Parra for Cuva, Pedestrian, Virgil.
  • Retro: Boney M, Culture Beat, Mr. President.

Toți cei care dau examenul de bacalaureat anul acesta pot găsi mai multe detalii despre campanie și despre modalitatea de intrare în posesia premiilor, pe www.untoldfestival.com/ro/bac-2015.

 

Despre UNTOLD

UNTOLD Festival, se va desfăsura în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce  pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali,  dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Ultimele abonamente, până la pragul de 35.000, pentru UNTOLD Festival ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:

– 289 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament Early General Access

– 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonamentul VIP

– 338 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament + Cazare Camping

Bilete pentru fiecare zi de festival sunt disponbilile la prețul de 129 lei + taxe în rețeaua Eventim.ro.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

 

Redacția

Nu uitaţi, Radio Cluj se poate asculta şi online AICI

 

UNTOLD în imagini. Ultima zi [FOTO+VIDEO]
UNTOLD 2015 luni, 3 august 2015, 07:58

UNTOLD în imagini. Ultima zi [FOTO+VIDEO]

Ultima seară de UNTOLD a adunat, din nou, peste 60.000 de persoane la scena Cluj Arena. Cap de afiş David Guetta. După câteva probleme cu...

UNTOLD în imagini. Ultima zi [FOTO+VIDEO]
[VIDEO] Armin van Buuren la UNTOLD. Surpriza lui pentru public a fost…
UNTOLD 2015 duminică, 2 august 2015, 12:51

[VIDEO] Armin van Buuren la UNTOLD. Surpriza lui pentru public a fost…

…o brăţară specială prin care a controlat luminile. Olandezul Armin van Buuren a aterizat la Cluj Napoca sâmbătă, 1 august, în ziua...

[VIDEO] Armin van Buuren la UNTOLD. Surpriza lui pentru public a fost…
UNTOLD în imagini. A treia zi. [FOTO, VIDEO]
UNTOLD 2015 duminică, 2 august 2015, 07:10

UNTOLD în imagini. A treia zi. [FOTO, VIDEO]

UNTOLD Festival anunță cu mândrie că ZIUA a 3-a de festival a înregistrat un SOLD-OUT: 65.000 de festivalieri au cântat alături de ARMIN van...

UNTOLD în imagini. A treia zi. [FOTO, VIDEO]
program UNTOLD ziua a 4-a
UNTOLD 2015 duminică, 2 august 2015, 06:00

Programul ultimei zile la UNTOLD Festival

  4 zile de super distracţie au fost programate pentru vara aceasta la Cluj Napoca. UNTOLD Festival a adus aproape de tine cei mai cunoscuţi...

Programul ultimei zile la UNTOLD Festival
UNTOLD 2015 sâmbătă, 1 august 2015, 12:55

[VIDEO] AVICII la UNTOLD

SHOW de lasere, lumini şi ritm: AVICII la UNTOLD, pe Cluj Arena. O adevărată nebunie! Gazonul, acoperit cu covoare speciale, este ocupat în...

[VIDEO] AVICII la UNTOLD
UNTOLD 2015 sâmbătă, 1 august 2015, 06:00

Programul zilei a III-a la UNTOLD Festival

  Doar sâmbătă, 1 august şi Duminică, 2 august, mai ai şansa să participi la cel mai mare eveniment muzical al anului ce se desfăşoară...

Programul zilei a III-a la UNTOLD Festival
UNTOLD 2015 vineri, 31 iulie 2015, 22:20

UNTOLD în imagini. A doua zi!

Încă o seară incendiară, la Cluj Arena. Cluj-Napoca, destinaţie muzicală pentru România. Euforie, muzică, dans, bucurie!!!!!! într-un...

UNTOLD în imagini. A doua zi!
UNTOLD 2015 vineri, 31 iulie 2015, 18:00

[VIDEO] Gentleman la UNTOLD. Conferință de presă

Băieții de la Gentleman concertează vineri seară (31 iulie) pe scena UNTOLD Festival. Stilul celor doi membri ai formației, originali din...

[VIDEO] Gentleman la UNTOLD. Conferință de presă