Ascultă Radio România Cluj Live

Noi artiști confirmați la UNTOLD Festival

UNTOLD Festival anunță peste 20 de noi nume și proiecte muzicale ce completează line-up-ul impresionant al celui mai așteptat festival al anului 2015 în România!

UntoldFestival 03.06 (1)
Foto: UntoldFestival 03.06 (1)

Articol de , 3 iunie 2015, 15:05 / actualizat: 4 august 2017, 12:59

Reprezentanți de seamă ai industriei hip-hop vor fi prezenți la UNTOLD festival: Wu-Tang Clan sunt headlinerii industriei grele.
Adam Beyer, Sasha, Lee Burridge, Livio & Robi, Maribou State, Parra for Cuva, Alexandru Jijian, Dense & Pika, Nu Zău, Pedestrian, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Virgil vor încinge atmosfera pentru fanii muzicii house și techno la UNTOLD Festival, alături de cele mai fresh proiecte alternative, contemporane, cu influențe electro, jazz, funk, soul, hip-hop și broken-beat: Argatu, Alexandrina, Club Des Belugas, Golan, Mala, Moods, Moonlight Breakfast, Mr. Goju, Marwan Dua, Nickodemus, Nopame, Silent Strike, Star Slinger, raku, The Bug & Flow.

Wu-Tang Clan au acaparat industria muzicală imediat după lansarea lor din 1993, câștigându-și statutul de clasic al genului. A fost desemnat cel mai bun grup din istoria muzicii hip-hop de About.com: „Nicio armă din istoria muzicii hip-hop nu poate concura cu coeziunea haotică a Wu-Tang Clan. Clanul (The Clan) a avut multe personaje, fiecare cu excentricitățile lui. Au fost neînfricați în abordarea lor”.

DJ-ul și producătorul suedez ADAM BEYER este una din cele mai populare figuri de pe scena techno internațională și face parte din noul val de DJ europeni de succes. Beyer a schimbat scena muzicii techno odată cu lansarea “Drum Codes 1” în 1995 și a labelului Drumcode în 1996, iar de atunci continuă să seteze tendințele pe scenele internaționale. Prezent la toate festivalurile majore din lume, Beyer promite un show de excepție la UNTOLD Festival!

SASHA, DJ și producător recunoscut la nivel global pentru inovațiile sale în sfera muzicii electronice, are în palmares nominalizări la premiile Grammy, 4 premii la International Dance Music Awards, 3 premii la DJ Awards și a fost votat World No1 DJ in 2000 de către DJ Magazine. Sasha a remixat piese pentru artiști precum Madonna, The Chemical Brothers și Hot Chip și a influențat prin colaborările avute generația tânără de DJ precum BT și James Zabiela.

Britanicul Lee Burridge a “construit” scena muzicală underground din Hong Kong la începutul anilor 1990. Fiind unul din primii DJ de muzică dance din Hong Kong, și-a impus cu ușurință personalitatea și stilul la nivel global, fiind în prezent un nume constant în primele locuri din topul DJ Magazine. John Digweed, Craig Richards, Tobi Neumann, Steve Lawler, Matthew Dekay, DJ Craig Richards și Sasha sunt doar câteva din numele cu care Burridge a avut colaborări de-a lungul carierei.

Pe lângă headlinerii binecunoscuți deja, cinci dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din lume AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, care urcă pe aceeași scenă pentru prima dată în România la UNTOLD Festival, între 30 iulie – 2 august a.c., vor fi prezente și câteva din cele mai grele nume ale hip-hop-ului mondial WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja.
Line-up-ul complet al festivalului este disponibil pe www.untoldfestival.com.

Despre UNTOLD

Ultimele abonamente, până la pragul de 35.000 de bucăţi, pentru Untold Festival ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:
289 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament Early General Access
449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonamentul VIP
338 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament + Cazare Camping
Primele 1000 de bilete pentru fiecare zi de festival sunt disponbilile la prețul de 129 lei + taxe în rețeaua Eventim.ro.

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, cinci dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE.

Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.
Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.

Redacţia

Obiceiuri simple care te fac mai fericit în fiecare zi
Diverse sâmbătă, 23 martie 2024, 00:00

Obiceiuri simple care te fac mai fericit în fiecare zi

O descoperire suprinzătoare a fost făcută în acest sens de profesorul de la Universitatea din Bristol, Bruce Hood. Putem fi fericiţi, dar pentru...

Obiceiuri simple care te fac mai fericit în fiecare zi
Arborele Anului 2024
Diverse vineri, 22 martie 2024, 16:00

Arborele Anului 2024

„Inima grădinii”, așa cum este numit fagul premiat, are aproximativ 200 de ani și este al treilea copac consecutiv polonez care câștigă...

Arborele Anului 2024
Beneficiile și dezavantajele consumului de cafea
Diverse vineri, 22 martie 2024, 12:00

Beneficiile și dezavantajele consumului de cafea

Oamenii de ştiinţă din întreaga lume au controverse zilnice pe tema beneficiilor şi dezavantajelor consumului de cafea.   Majoritatea...

Beneficiile și dezavantajele consumului de cafea
Țara care descurajează cumpărarea hainelor de tip „fast-fashion”
Diverse vineri, 22 martie 2024, 06:00

Țara care descurajează cumpărarea hainelor de tip „fast-fashion”

Guvernul francez vrea să încurajeze populaţia să achiziţioneze haine din materiale sustenabile, în locul celor ieftine de import care sunt...

Țara care descurajează cumpărarea hainelor de tip „fast-fashion”
Diverse joi, 21 martie 2024, 12:00

De ce are nevoie creierul de zahăr?

Potrivit specialiştilor, organismul poate extrage energie şi din ţesutul adipos, dar creierul are nevoie în principal de glucoză, pe care o...

De ce are nevoie creierul de zahăr?
Diverse joi, 21 martie 2024, 06:00

Vierme care depune ouă şi își hrăneşte puii cu lapte

Până acum, se credea că această specie de vierme originară din Brazilia folosea o combinație dintre tentaculele sale faciale și nămol pentru...

Vierme care depune ouă şi își hrăneşte puii cu lapte
Diverse miercuri, 20 martie 2024, 17:06

Obiceiuri ciudate din secolul XIX

Multe lucruri bune provin din Anglia secolului XIX; avem în acest sens cărţile lui Charles Dickens şi Jane Austen, ilustratele de Crăciun şi...

Obiceiuri ciudate din secolul XIX
Diverse miercuri, 20 martie 2024, 12:00

Alimentele care influențează aspectul fizic al omului

Unele produse pot reduce atractivitatea, la această concluzie neașteptată a ajuns cercetătorii francezi de la Universitatea din Montpellier, care...

Alimentele care influențează aspectul fizic al omului